To świetna przyprawa nadajaca się do kotletów, zup, jednogarnkowych słonych kwaśnych słodkich dań, jak również do wzbogacania przetworów na zimę.
Pieprzy mamy kilka rodzajów
Pieprz czarny:
Pieprz zielony
Pieprz czerwony:
Pieprz cytrynowy:
Pieprz cayeński:
Pieprz ziołowy MÓJ ULUBIONY:)
poniedziałek, 24 października 2011
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
O mnie
- MadMarLiv Permakultur Eko Home Garden
- Lubię mieć (choćby niewielki) wpływ na moje otoczenie,świat w którym żyję. Interesuje mnie to co jem, czego używam, jak moja konsumpcja wpływa na środowisko. Robię dobre jedzonko z lokalnych często własnych produktów,mieszam też kremy, odnawiam meble, buduję i pomocnikuje na budowach. Staram się kreatywnie żyć, szukać dobrych rozwiązań na życie bardziej niezależne od stereotypów, z wyboru zależne od emnie, we współzależności z naturą.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz